ŞIRNAK / SİLOPİ - Koç İlkokulu

May

10 BİN OKUL PROJESİ KAPSAMINDA BAKANLIĞIMIZIN AYIRMIŞ OLDUĞU BÜTÇEYLE TEMİN EDİLEN SPOR VE OYUN MALZEMELERİ OKULUMUZA GÖNDERİLMİŞ OLUP ÖĞRENCİLERİMİZİN HARİKA ZAMANLAR GEÇİRMELERİNE OLANAK SAĞLANMIŞTIR.

May

10000 OKUL PROJESİ kapsamında öğrencilerimize İklim Değişikliği ve Çevre Bilinci ile ilgili bilgilendirme çalışmaları yapıldı.Bu kapsamda öğrencilerimizin doğaya karşı bilinçli birer birey olmaları amaçlanmıştır.Okul müdürümüz Sayın Ömer DEĞER'in direktifleriyle çalışmalar önemle sürdürülecektir.

Nis

Öğretmenlerimizin motivasyonunu arttırmaya yönelik etkinliklerimizden bir tanesi de Langırt Turnuvası. Okul müdürümüz Sayın Ömer DEĞER'in açıklamalarına göre; ''Öğretmenlerimizin keyifli ve mutlu olması aynı şekilde çocuklara da yansıyacaktır.Bunun için öğretmenlerimizin de eğlenebilecekleri etkinliklere yer vermemiz gerekiyor.'' dedi.

OKULUMUZU GÜZELLEŞTİRME ÇALIŞMALARIMIZ